rhebergenadvies.nl

Belastingaangifte

E-mail Print
Door de vele wijzigingen die elk jaar weer doorgevoerd worden in de Belastingwetgeving is de aangifte Inkomstenbelasting voor veel particulieren een probleem geworden. De kreet:”leuker kunnen we het niet maken, makkelijker wel”, gaat eigenlijk al lang niet meer op.

In de praktijk blijkt steeds vaker dat, door het niet goed of onvolledig toepassen van de fiscale mogelijkheden, veel geld bij de Belastingdienst blijft liggen.


Omdat wij ons voor een belangrijk deel richten op de particuliere relatie weten wij precies waar de gemiddelde particuliere belastingplichtige mee te maken heeft.

Verwacht u een belasting teruggave of wilt u niet te veel belasting betalen?
Maakt u dan eens gebruik van onze diensten.

U kunt hiervoor bij ons een informatieformulier aanvragen. Dit informatieformulier kunt u ook downloaden door te klikken op onderstaande mogelijkheden:

informatieformulier aangifte 2023 (word/doc formaat)

informatieformulier aangifte 2023 (adobe/pdf formaat)


Het formulier kunt u invullen en sturen naar :
Administratiekantoor Rhebergen

Slicher van Bathstraat 9
7121 BT Aalten

Door deze werkwijze maken wij het u zo gemakkelijk mogelijk. Wanneer u dit formulier goed invult en u ons de gevraagde (kopie)documenten wilt toesturen, zorgen wij voor een correcte aangifte. Mochten wij nog vragen hebben, dan nemen wij met u contact op. Wij zorgen dat de aangifte bij de Belastingdienst wordt ingediend. Uw gegevens worden in overeenstemming met de Wet bescherming persoonsgegevens op zorgvuldige en vertrouwelijke wijze behandeld.